Informatieformulier workshops van MiAmici

Bedankt voor jouw aanmelding voor de workshop Fitness van MiAmici. Jouw inschrijving is hierbij ook definitief. 
Hier vind je het informatieformulier voor de workshop, Door het beantwoorden van deze vragen kan ik alle oefeningen gericht opstellen en zorgen dat er voldoende materiaal mee is om op te oefenen. 

We gaan in kleine groepjes werken. De honden krijgen tussendoor regelmatig rust zodat ze even bij kunnen komen. Je mag ze terug leggen in de auto maar je kan de hond ook in de bench zetten in de hal bij binnenkomst. Je kan hiervoor een bench meenemen. Let er wel op dat je hond in deze setting geen stress gaat ervaren. Neem veel kleine beloningen mee voor de hond. Beloningen die in één hap gemakkelijk door te slikken zijn. Sommige honden vinden het fijn om af te wisselen met soort / smaak / type beloning dus hou hier eventueel rekening mee. Er wordt heel veel met voerbeloning gewerkt. Hierdoor kan het handig zijn om de portie eten in de ochtend ervoor te minderen. Belonen met spelen is te onveilig op de fitnessmaterialen.
Neem ook wat water of een energiedrank mee voor tussendoor. Dit zullen de honden vaak enorm waarderen. Nog even in het kort, maar ik verwacht hier geen problemen mee: - Honden graag uitlaten voor binnenkomst van de hal. - Volle poepzakjes deponeren in de prullenbakken die er zijn. - Zorg dat je op tijd bent zodat we op tijd kunnen starten en je hond de tijd heeft om te settelen. - Binnenschoenen die je alleen binnen draagt zijn verplicht te gebruiken op het kunstgras van de hal. Het is handig om als je de hond tussendoor weg wilt leggen in de auto dan instappers te gebruiken voor het lopen naar de auto. Indien je nog graag producten uit de webwinkel wil hebben, dan kan ik ze altijd voor je meenemen. Laat het me dan vooraf even weten.

Mocht je al vragen hebben dan hoor ik het graag. 
Ik kijk er graag naar uit om je daar te zien!