Online lessen

Online lessen 


Op zoek naar een online les?
MiAMici is momenteel de online klaslokaal aan het organiseren voor het volgen van online lessen. Zodra deze online cursus gereed is wordt het beschikbaar gesteld om te volgen. 

Heb je momenteel al vragen, stel ze gerust! Neem hier contact met ons op.

Video Beoordeling

Volg je een MiAmici fitness-programma via lessen of seminars en wil je dat Madeleine jouw video beoordeelt en feedback geeft? Dit contact hebben we online via Zoom danwel Teams zodat we elkaar ook kunnen zien. Krijg het gevoel dat Madeleine echt naast je staat, ook al zitten er vele kilometers tussen.

  • Analyse van 10 minuten video.
  • Grafische overlay die de bevindingen van Madeleine benadrukt.
  • Schriftelijke uitleg over alles wat goed gaat.
  • Suggesties om eventuele fouten te corrigeren.
  • Videogesprek van 1 uur om de bevindingen te bespreken.
  • Het vertrouwen dat je de goede kant op gaat.
IMG_0502.JPG__PID:b4242a0c-3d1a-4183-93f7-682d8d9fbc97

Hoe werkt de video beoordeling?

Verbeter uw conditieoefeningen met ons videobeoordelingsconsult van 1 uur! Verfijn en perfectioneer jouw oefeningen.
Wil je feedback krijgen na het volgen van een van onze lessen of seminars? Dat is mogelijk.

Stuur een 10 minuten video-opname in van jouw oefeningen in en krijg vervolgens een persoonlijk videogesprek van een uur met Madeleine. Tijdens dit consult bespreken we jouw video. Identificeren we sterke punten en bieden we suggesties voor verbeteringen. Madeleine zal ook gedetailleerde schriftelijke feedback en grafische afbeeldingen verstrekken om eventuele aanpassingen aan te geven, zoals de opstelling van rekwisieten, beloningsplaatsing en handlerbewegingen. Met deze uitgebreide ondersteuning kunt je vol vertrouwen doorgaan met jouw trainingen. Zodra we jouw bestellig binnen hebben zullen we jouw contacteren over een geschikt moment om te video bellen. Zorg er wel voor dat we uiterlijk 48 uur van te voren jouw video binnen hebben. Op deze wijze kunnen wejouw ingestuurde video goed beoordelen.

Als je persoonlijke feedback, één-op-één interactie en een gedetailleerd stappenplan voor verbetering op prijs stelt, dan is dit consult perfect voor jou. Versnel jouw voortgang met ons Video Beoordeling en ga vol vertrouwen verder.

Video Beoordeling
Video Beoordeling

Video Beoordeling

€32,50