Bij MiAmici geloven we dat er een betere manier is om jouw hond gezond te houden. Een waardevollere, effectievere wijze waarop we dit kunnen bereiken. Hierbij vinden we zowel de geestelijke als lichamelijke gezondheid belangrijk. We zijn obsessief gepassioneerd en onze missie is baasjes en diens honden hiermee te helpen.

Onze oprichting

MiAmici is een jong bedrijf. Opgericht door Madeleine Bongers en Patrick Driessen. Voor de oprichting van MiAmici waren we alletwee al actief in de agility met als doel leuk op (inter)nationale toernooien mee te draaien. En om onze viervoetige atleten gezond te houden zijn we continue opzoek naar de beste manieren. Voeding en supplementatie zijn hierin een basis. Maar ook een goed fitness programma alsmede een sterkte trainingsfundering zijn erg belangrijke uitgangspunten voor ons om het beste aan de honden te kunnen geven. Vanaf pup tot aan senior willen we onze honden zo sterk mogelijk houden. Om dit te bereiken zijn we jaren bezig geweest om ons te verdiepen in voeding, bewegingsleer, kynologie en gezondheid van de hond. We halen veel van onze kennis uit het buitenland.
Door de verschillende leeftijden van de honden staan ze ook allemaal in verschillende stadiums in het leven. Zo is Stirling gepensioneerd, Dazzle is in afbouw van de wedstrijdsport. Bhric en Eep lopen volop wedstrijden, waarvan we ook naar internationale competities mee willen gaan. Moana en Luci zijn nog in opbouw. Iedere hond heeft een ander verhaal, en daarvoor ook specifieke wensen en behoeftes in het fitness programma en in voeding en supplementatie. 

Het MiAmici team

Achter de schermen worden Patrick en Madeleine trouw gesteund door een roedel Australische Kelpies. Elke met een eigen bijdrage binnen het team. De oudste binnen het team is Stirling. Hij is de beschermheer van de dames. De oudste dame is Dazzle, zij is de fundering binnen het team en stabiele kracht op de achtergrond. Bhric is de volgende aanwinst binnen het team. Altijd 100% overgave voor het werk en enorme balaanbidder. Het brein van de roedel. Eep, dochter van Dazzle, is onze kleine wereldveroveraar. Ambities met een enorme drijfveer kenmerken haar. Gevolgd door Moana, ook een dochter van Dazzle, door haar enorme positieve instelling een getalenteerde teamspeler. Als jongste lid binnen het MiAmici team is Luci, jong talent met een gezonde dosis kracht en passie voor beweging. Neem gerust een kijkje op Yaparoos als u meer wilt weten over de individuele hond en de kennel. 

Waar komt de naam MiAmici vandaan?

MiAmici is italiaans en betekend; mijn vrienden. Voor ons het allereerste gevoel bij het zien van onze honden. Dit speelt een belangrijke rol binnen onze relatie met ze. Samen zijn we een team.