MiAmici ontvangt heel graag foto’s en verhalen van onze klanten over de producten of diensten. Ten eerste omdat het altijd leuk is om naar andere, schattige, honden te kijken. En ten tweede omdat het andere baasjes een goed idee geeft van onze producten of diensten, en daar zijn we natuurlijk heel trots op.
Wilt u uw foto en / of verhaal ook op onze website? Stuur dit dan naar onze e-mail via infomiamici@gmail.com. Als dank voor het insturen van uw foto of verhaal ontvangt u dan een mooie kortingscode voor 10% korting op een product naar keuze bij uw volgende aankoop.
 

 

C. Leewis over MiAmici:

Goedenavond Madeleine, ik ben 8 weken geleden begonnen met chrondoline en groenlipmossel voor mijn sheltie. Ik wil u graag laten weten na 8 weken hoe het gaat.
Ik vind dat het nu sinds een week of 2 steeds beter gaat met hem.
Hoe ik dat merk? Nou hij loopt stuk beter en vooral sneller. Hij is na een wandeling na paar uurtjes rusten redelijk hersteld (voor de supplementen was dat een dag). En wat me opgevallen is tijdens het wandelen is dat hij niet meer zo uitvalt naar andere honden. Ik dacht dat dat onzekerheid was, maar nu denk ik dat hij zo reageerde ook vanuit ongemak/pijn.

Al met al ben ik dus heel tevreden.
Echt zware dog dance trainingen heb ik niet gedaan. Mede ook omdat de hondenschool dicht is. Het zijn dus paar lichte oefeningen thuis, meer niet. Maar nu ik zie dat het langzaam beter met hem gaat wil ik dat ook gaan opbouwen.

 

C. Pulmans over MiAmici:

Al geruime tijd viel het mij op dat het pigment van mijn jongste teefje Noya wat lichter was dan dat bijvoorbeeld van haar moeder. Nu loop ik met Noya ook met regelmaat shows in binnen- en buitenland en niet eerder een opmerking over haar pigment (met name rondom de ogen) gekregen. Tot afgelopen kerstwinner, de keurmeester moest tussen Noya en haar oom kiezen voor Beste van het ras. Ik kreeg toen te horen dat ze het pigment van Noya haar oom (ook door mij gefokt) beter vond, het was donkerder, maar omdat Noya haar gangwerk beter was koos de keurmeester toch voor haar voor het BOB. Doordat ik al diverse producten van MiAmici gebruikt heb met zeer goed resultaat heb ik ook hierin advies gevraagd aan Madeleine. Deze adviseerde mij de Diamondcoat Show Max aan. Ik ben het direct gaan gebruiken en het resultaat is fantastisch. Mooi diep choco qua vachtkleur maar ook haar pigment is vele tinten donkerder dan voorheen. Super tevreden met dit resultaat. Links de foto van voor het gebruik van de foto, rechts de foto van tijdens het gebruik van het product. 

 

  

J. Schmidt over MiAmici

Ik wil via deze mail met foto van Liv laten weten dat ik ontzettend blij ben met het miamici product, lactostop. Binnen 2 weken tijd was Liv van haar dikke melkpaketten af. Het is nu weer soepel en een stuk dunner! En kan ik zeggen dat ze geen last meer heeft van haar schijnzwangerschap. Super smakelijk product! Liv heeft er van genoten.H. Cankrien over MiAmici

Dit is Floss 14 jaar oud en 7mnd. Zij had een ernstige huidinfectie. Na medicatie weer hersteld. Op de winner kocht ik diamond coat en heeft zij weer een prachtige vacht. We beginnen aan de tweede pot. Fijn product.
 

 
Bianca Nooteboom over MiAmici

Bedankt voor het goede advies mbt het toevoegen van een supplement aan het voer van Hugo.
Hugo was enorm dun behaard en had hier en daar kale plekken. Nu ruim 1,5 maand verder heb ik behalve een super lief mannetje ook nog eens een super mooi mannetje. Hij heeft een mooie, goed behaarde en glanzende vacht. Hij krabt en schuurt niet meer. Ben super dankbaar voor het advies om diamondcoat te gaan gebruiken.

Karin over MiAmici 

Een week geleden ben ik op zoek gegaan naar wat ik ter ondersteuning aan mijn hond Levi kon geven. Hij is nu de 8 gepasseerd en merk dat hij wat vaker stijf is en het wat langer duur voordat het hersteld is. Via een clubgenoot kreeg ik Miamici als tip. Op Facebook heb ik mijn verhaal uitgelegd aan Madeleine en kreeg het advies om Chrondoline Senior en RawDietLine Groenlip Mossel te gebruiken. Dit heb ik meteen besteld en hij eet het gelukkig ook erg goed, het is nogal een kieskeurige eter. Op naar nog heel wat soepele jaren. Ben in ieder geval heel erg tevreden met de klantenservice van dit bedrijf. Heel erg bedankt! 

Jeffrey over MiAmici

Beide zitten voller in de vacht. De haren stralen / schitteren in de zon. Zien er geweldig uit. Eerste 2 dagen was het wel even wennen aan de diamand coat maar ze vinden het nu heerlijk. Tevens gebruiken we de cleansing en hebben sindsdien geen teek of vlo meer gevonden. Tevens zijn we ook zeer tevreden over de FItDog en PowerDog BCAA. We doen met beide canicross/canitrail/ bike en stepjorring en je merkt dat het werkt.
Was eerst sceptisch er over maar is nu echt een aanrader. Bij de shows, wandelingen, Runs raad ik jullie zeker aan als ze vragen hoe ze er zo mooi uit zien.
Nogmaals dank voor je advies toen.
Ik hoor graag wanneer de vitamines bij je binnen zal komen. 
Groetjes een tevreden klant. En zal natuurlijk reclame voor je blijven maken.
 


Wendy Mersie over MiAmici

Het is begonnen met heel wat over en weer berichten sturen met telkens nieuwe vragen en vooral telkens nieuwe antwoorden. Duidelijk antwoorden en het was nooit teveel moeite. Mijn Tilly, in volle opleiding voor agility en flyball, kon zeker de goeie ondersteuning gebruiken! Stilletjes gezwegen tegen mijn teamgenoten om te zien of zij wat hadden gemerkt aan haar en trouwens ook nog twee andere honden van me! En jawel hoor.....hoe doet ze dit toch, hoe kan ze deze wel heel erg snelle tijden volhouden! En tadaaaaa! 
Heel erg bedankt voor de goeie begeleiding in het kiezen van wat voor mijn honden op hun lijf geschreven is.

 

Cyrilla Pulmans over MiAmici

Sinds geruime tijd gebruik ik voor mijn honden tijdens en na het sporten de FitDog Energy + Hydrate van MiAmici. Ben er erg tevreden over, het wordt met smaak opgedronken en opgenomen door het lichaam. En mijn honden vinden het zalig!

Jamie Hauber over MiAmici

Ghost mocht altijd het laatste beetje fitdog van haar agility vriendje Yapa oplikken. Dit vindt ze heerlijk, dus ben ik maar eens gaan navragen wat dit nou precies is en wat het voor Ghost doet. 

Aangezien Ghost niet alleen veel sport, maar ook regelmatig rare fratsen uithaalt tijdens de agility (lees; lomp tegen een vleugel aanspringt, van de wip af valt etc) was ik ook opzoek naar iets dat haar preventief kan helpen tegen blessures. Ik had veel vragen, naar mijn idee tot vervelends toe, maar Madeleine nam rustig de tijd om me alles duidelijk uit te leggen.

We doen nu al een aantal weken met de Fitdog en af en toe De Help + van Chrondoline. Ghost vindt het heerlijk en ik heb het idee dat ze het er erg goed op doet. Tot nu toe geen blessures meer en ze houdt een wedstrijddag (energie technisch) beter vol.

Ik ben blij en Ghost ook🐾

Hilly Hauber over MiAmici 

Breeze houdt van help. We zijn al een hele tijd bezig met een blessure die Breeze heeft opgelopen bij behendigheid en het schoot maar niet op. Ze bleef ondanks fysiotherapie manken vooral als ze een tijd had gelegen. We geven haar nu ruim 2 weken Help door het eten en tot onze grote verbazing mankt ze niet meer en ze vindt het heerlijk maar dat zie je wel op de foto.

Ida Zwirik over MiAmici

Madeleine Bongers it was so nice to meet you,thanks for your advice and the best supplements.

 

Ambassadeur Iris van den Broek met haar Shelties Milo en Izzy over MiAmici

Milo: 

Yumyum. Heb je nog wat van die poeders vrouwtje. Ik vind dit wel een smaakvolle aanvulling van mijn eten. Ik lik mijn bakje helemaal schoon.

Izzy:

Ik trok eerst mijn neus op. Dacht jakkie wat moet k hier nu mee..Nu sta ik toch al 10 minuten mijn bak schoon te likken. Wat de boer niet kent  vreet ie niet. Maar toen ik toch proefde dacht ik mmmmmm.

 

Joyce Everts over MiAmici:

‘Super fijn geholpen, Madeleine heeft ontzettend veel kennis van haar producten.
Dankzij haar en haar supplementen doet mijn hond het super!
Ook haar wiebelen en waggelen les was echt heel leuk. Veel uitleg, stof tot nadenken, en de juiste handvatten om thuis verder te oefenen.’

 Krista van der Wal over MiAmici:

'Ik heb een week geleden contact opgenomen met MiAmici (Madeleine) vanwege onze Working Kelpie Pup Marvel van 15 weken. Marvel werd plots met 9 weken goed ziek. Dankzij een bezoekje aan onze dierenarts kwamen we erachter dat hij de parasiet Giardia had. Hiervoor is hij behandeld met medicatie en binnen een week zagen we een verbetering. Hij heeft flink moeten inleveren qua gewicht dankzij de continue diarree. Ook ging Marvel hierna zijn eigen ontlasting eten en ook van andere honden. Aangezien ik dit gedrag nog nooit heb gezien bij onze andere honden, had ik het idee dat hij voedingsstoffen tekort kwam. Zodoende heb ik contact opgenomen met Madeleine en zij heeft mij fantastisch geholpen met goed advies over voeding en over haar productlijn MiAmici. Madeleine gaf mij het advies om BreedingLinge Junior Optimal+ te gaan gebruiken. Wij zijn hier vanaf vorige week donderdag 7 maart mee begonnen en we merkten na 3 á 4 dagen al resultaat. Marvel had geen enkele interesse meer in ontlasting van hem zelf of dat van andere honden, zelfs het ruiken werd minder. Ook krijgt zijn vacht weer zijn glas terug en zit onze pup weer boordevol energie.
Ik raad zeker deze MiAmici producten aan.'

 Anita Pennings over MiAmici:

'Svetka haar vacht is zoveel beter. Ze liep altijd met plukken zoals op de bovenste foto’s, zowel in de zomer als winter. De onderste foto is van nu, niet super scherp, maar zie wat ze glanst en hoe mooi haar haar is.'

 Brenda den Ouden over MiAmici:

'Van balans oefeningen, (pre) Agility, speuren tot probleem oplossing niets is voor Madeleine te veel of te gek. 
Door haar kennis en kunde loosdt ze hond en baas op een positieve manier door de training en weet voor "probleem gevallen" een gepaste oplossing. Ze maakt de trainingen uitdagend en houd rekening met de wensen en kundigheid van de baasjes zowel in groepsverband als in privélessen. 
Als verkooppunt van Fitdog kan ze alles vertellen over de supplementen die je hond helpen bij de ondersteuning en onderhoud van vacht, energie en hydratatie van spieren tijdens en na inspanning. De "Basis fitheid" van elke actieve hond zeg maar. MiAmici levert dus een totaalpakket voor een gezonde, sportieve en blije hond (en dat geldt dan meteen ook voor de baasjes!).'