MiAmici ontvangt heel graag foto’s en verhalen van onze klanten over de producten of diensten. Ten eerste omdat het altijd leuk is om naar andere, schattige, honden te kijken. En ten tweede omdat het andere baasjes een goed idee geeft van onze producten of diensten, en daar zijn we natuurlijk heel trots op.
Wilt u uw foto en / of verhaal ook op onze website? Stuur dit dan naar onze e-mail via infomiamici@gmail.com. Als dank voor het insturen van uw foto of verhaal ontvangt u dan een mooie kortingscode voor 10% korting op een product naar keuze bij uw volgende aankoop.
 

Wendy Mersie over MiAmici

Het is begonnen met heel wat over en weer berichten sturen met telkens nieuwe vragen en vooral telkens nieuwe antwoorden. Duidelijk antwoorden en het was nooit teveel moeite. Mijn Tilly, in volle opleiding voor agility en flyball, kon zeker de goeie ondersteuning gebruiken! Stilletjes gezwegen tegen mijn teamgenoten om te zien of zij wat hadden gemerkt aan haar en trouwens ook nog twee andere honden van me! En jawel hoor.....hoe doet ze dit toch, hoe kan ze deze wel heel erg snelle tijden volhouden! En tadaaaaa! 
Heel erg bedankt voor de goeie begeleiding in het kiezen van wat voor mijn honden op hun lijf geschreven is.

 

Cyrilla Pulmans over MiAmici

Sinds geruime tijd gebruik ik voor mijn honden tijdens en na het sporten de FitDog Energy + Hydrate van MiAmici. Ben er erg tevreden over, het wordt met smaak opgedronken en opgenomen door het lichaam. En mijn honden vinden het zalig!

Jamie Hauber over MiAmici

Ghost mocht altijd het laatste beetje fitdog van haar agility vriendje Yapa oplikken. Dit vindt ze heerlijk, dus ben ik maar eens gaan navragen wat dit nou precies is en wat het voor Ghost doet. 

Aangezien Ghost niet alleen veel sport, maar ook regelmatig rare fratsen uithaalt tijdens de agility (lees; lomp tegen een vleugel aanspringt, van de wip af valt etc) was ik ook opzoek naar iets dat haar preventief kan helpen tegen blessures. Ik had veel vragen, naar mijn idee tot vervelends toe, maar Madeleine nam rustig de tijd om me alles duidelijk uit te leggen.

We doen nu al een aantal weken met de Fitdog en af en toe De Help + van Chrondoline. Ghost vindt het heerlijk en ik heb het idee dat ze het er erg goed op doet. Tot nu toe geen blessures meer en ze houdt een wedstrijddag (energie technisch) beter vol.

Ik ben blij en Ghost ook🐾

Hilly Hauber over MiAmici 

Breeze houdt van help. We zijn al een hele tijd bezig met een blessure die Breeze heeft opgelopen bij behendigheid en het schoot maar niet op. Ze bleef ondanks fysiotherapie manken vooral als ze een tijd had gelegen. We geven haar nu ruim 2 weken Help door het eten en tot onze grote verbazing mankt ze niet meer en ze vindt het heerlijk maar dat zie je wel op de foto.

Ida Zwirik over MiAmici

Madeleine Bongers it was so nice to meet you,thanks for your advice and the best supplements.

 

Ambassadeur Iris van den Broek met haar Shelties Milo en Izzy over MiAmici

Milo: 

Yumyum. Heb je nog wat van die poeders vrouwtje. Ik vind dit wel een smaakvolle aanvulling van mijn eten. Ik lik mijn bakje helemaal schoon.

Izzy:

Ik trok eerst mijn neus op. Dacht jakkie wat moet k hier nu mee..Nu sta ik toch al 10 minuten mijn bak schoon te likken. Wat de boer niet kent  vreet ie niet. Maar toen ik toch proefde dacht ik mmmmmm.

 

Joyce Everts over MiAmici:

‘Super fijn geholpen, Madeleine heeft ontzettend veel kennis van haar producten.
Dankzij haar en haar supplementen doet mijn hond het super!
Ook haar wiebelen en waggelen les was echt heel leuk. Veel uitleg, stof tot nadenken, en de juiste handvatten om thuis verder te oefenen.’

 Krista van der Wal over MiAmici:

'Ik heb een week geleden contact opgenomen met MiAmici (Madeleine) vanwege onze Working Kelpie Pup Marvel van 15 weken. Marvel werd plots met 9 weken goed ziek. Dankzij een bezoekje aan onze dierenarts kwamen we erachter dat hij de parasiet Giardia had. Hiervoor is hij behandeld met medicatie en binnen een week zagen we een verbetering. Hij heeft flink moeten inleveren qua gewicht dankzij de continue diarree. Ook ging Marvel hierna zijn eigen ontlasting eten en ook van andere honden. Aangezien ik dit gedrag nog nooit heb gezien bij onze andere honden, had ik het idee dat hij voedingsstoffen tekort kwam. Zodoende heb ik contact opgenomen met Madeleine en zij heeft mij fantastisch geholpen met goed advies over voeding en over haar productlijn MiAmici. Madeleine gaf mij het advies om BreedingLinge Junior Optimal+ te gaan gebruiken. Wij zijn hier vanaf vorige week donderdag 7 maart mee begonnen en we merkten na 3 á 4 dagen al resultaat. Marvel had geen enkele interesse meer in ontlasting van hem zelf of dat van andere honden, zelfs het ruiken werd minder. Ook krijgt zijn vacht weer zijn glas terug en zit onze pup weer boordevol energie.
Ik raad zeker deze MiAmici producten aan.'

 Anita Pennings over MiAmici:

'Svetka haar vacht is zoveel beter. Ze liep altijd met plukken zoals op de bovenste foto’s, zowel in de zomer als winter. De onderste foto is van nu, niet super scherp, maar zie wat ze glanst en hoe mooi haar haar is.'

 Brenda den Ouden over MiAmici:

'Van balans oefeningen, (pre) Agility, speuren tot probleem oplossing niets is voor Madeleine te veel of te gek. 
Door haar kennis en kunde loosdt ze hond en baas op een positieve manier door de training en weet voor "probleem gevallen" een gepaste oplossing. Ze maakt de trainingen uitdagend en houd rekening met de wensen en kundigheid van de baasjes zowel in groepsverband als in privélessen. 
Als verkooppunt van Fitdog kan ze alles vertellen over de supplementen die je hond helpen bij de ondersteuning en onderhoud van vacht, energie en hydratatie van spieren tijdens en na inspanning. De "Basis fitheid" van elke actieve hond zeg maar. MiAmici levert dus een totaalpakket voor een gezonde, sportieve en blije hond (en dat geldt dan meteen ook voor de baasjes!).'