Gratis voedingsadvies

We willen allemaal dat onze viervoetige vrienden blaken van gezondheid en een mooie spiegelende vacht hebben. Helaas zien we bij MiAmici dagelijks veel problemen voorbijkomen die voedinsgerelateerd zijn. Deze problemen kunnen zich uiten op diverse wijzen. Bijvoorbeeld door jeuk, doffe vacht, tandproblemen, allergieën, slechte bespiering, nierproblemen, hartproblemen, maar helaas ook door het presteren onder maat of zelfs gedragsproblemen.

Echter een goede voeding nog altijd niet zo vanzelfsprekend. Er komen veel factoren om de hoek kijken die allemaal invloed hebben op de gezondheid van de hond. Factoren als ras, leeftijd, maar ook leefomstandigheden en traningsintensiteit hebben invloed op de conditie en prestatie van de hond. Maar ook zijn of haar functie is sterk van invloed. Wellicht wil je een keer een nestje of reist je hond enorm veel omdat je verre wedstrijden afgaat. Woont hij altijd lekker buiten of is een showster. Dit allemaal vraagt om een specifieke voedingspatroon voor jouw hond. Hierbij kunnen de aanvullende diervoeders een enorme invloed zijn.

MiAmici is hier op jou te helpen. Om jou en jouw hond weer op het goede spoor te krijgen. We zijn van mening dat geen een hond hetzelfde is en leren daarom graag baasje en hond goed kennen zodat we een goed advies kunnen uitbrengen. Om zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben we een vragenlijst ontwikkeld. Na het invullen van deze vragenlijst nemen wij contact met je op.


Ja, ik wil graag gratis voedingsadvies aanvragen