MiAmici komt naar jou

Voor ons is het belangrijk dat onze honden goed in hun vel zitten. Immers vragen we ontzettend hoge prestaties van ze. Naast dat ze leuke en betrouwbare vrienden zijn, willen we dat de honden zich veilig voelen in deze continue veranderbare maatschappij. Naast dit aanpassingsvermogen vragen we ook een groot stuk werkvermogen en denkkapiciteit op het moment dat we daadwerkelijk met ze aan het werk zijn. Je zou kunnen zeggen dat we gelijkwaardige prestaties verwachten dan van een sportatleet. 

Om hieraan te voldoen heeft een hond een  gezonde geest en een goed gebalanceerd lichaam nodig, met voldoende bespiering om het werk te doen en om klappen op te vangen. Training, waaronder crosstraining, zijn naast ons voedingsadvies en supplementatie een ware uitkomst. 

Wij hebben een individueel op maat gesteld balans en coördinatie programma voor onze honden. In de tijd dat wij onze honden hebben zijn we steeds meer gaan verdiepen in deze prachtige en vrij nieuwe tak van kennis. Bewustwording van het lichaam, coördinatie om met een zeer hoge snelheid diverse toestellen nemen. Dit begint bij ons allemaal in de tijd dat ze puppy zijn en nemen we mee door in het senioren programma. 

We delen graag onze kennis om andere  viervoetige vrienden zo gezond en gelukkig mogelijk te houden. Regelmatig worden we uitgenodigd om diverse workshops te geven bij verscheidene hondenscholen en -verenigingen door het hele land. Wil jij weten of we binnenkort in de buurt zijn? Bekijk dan snel onze agenda

Zo geven we onder andere  om Wiebele en Waggele. De workshop voor balans en coördinatie. Dit wordt gegeven door Madeleine. Tevens is het mogelijk om agility workshops te volgen bij Patrick. Patrick heeft meerdere jaren op het Europese Open gestaan met zowel Stirling als Bhric. Met volle overtuiging geeft hij dolgraag les in zijn passie. Meer informatie kan je hier lezen. 

Neem gerust contact op als u vragen of specifieke wensen heeft.