Section
Drop element here

Bij MiAmici begrijpen we dat elke hond het potentieel heeft om een ​​goed opgevoede en gehoorzame hond te zijn, geestelijk en lichamelijk in balans. Onze lessen zijn toegewijd aan het aanbieden van uitgebreide en effectieve trainingsprogramma's om je te helpen een sterke en harmonieuze relatie met jouw hond op te bouwen.

Voor elke hond voor elke baas

Voedingsleer, bewegingsleer, leerprocessen het is allemaal niet makkelijk. Laat ons daar maar druk over maken, zodat jij de focus op jouw doel houdt. In de kynologie ben je nooit uitgeleerd. Wij blijven investeren in trainingen en cursussen om jouw het beste te leveren.

Zie, voel en ervaar resultaat

Merk dat jouw hond meer kracht heeft, fitter is en zich fijner en zekerder voelt. Merk je dat jouw hond geestelijk ook uitgedaagd wordt en zich minder verveeld of minder stress ervaart? Wordt een betere team samen en ervaar het resultaat.

Diverse lessen en cursussen 

Wil je specifiek een kant van sport op? OF een goed begin maken met jouw hond? Neem dan een kijkje bij ons aanbod van de diverse cursussen en activiteiten die MiAmici aanbied.  

Bekijk ons lesaanbod

Workshop Balans en Coördinatie 

Merk dat jouw hond meer kracht heeft, fitter is en zich fijner en zekerder voelt. Merk je dat jouw hond geestelijk ook uitgedaagd wordt en zich minder verveeld of minder stress ervaart? Wordt een betere team samen en ervaar het resultaat.

De workshop Balans en Coördinatie is Madeleine haar manier om jullie mee te nemen in alle plezier en leuke uitdagingen om een hond zo fit en gezond mogelijk te houden.

Madeleine begeleid jullie over een divers aanbod aan fitnesstoestellen heen en vertel hierbij welke specifieke oefeningen je kunt uitvoeren en waar je op moet letten. Bij alles houdt ze rekening dat de oefening werkt ter verbetering van het lichaam van de hond. Dit geeft tal van voordelen. Zowel voor de lieve huishond, die door de oefeningen een hele zekere stabiele hond wordt. Als voor de opgroeiende pup, waar spieren geprikkeld worden om lomp spelgedrag op te vangen. Maar ook voor een atletische sporthond waarbij de oefeningen blessures voorkomen kunnen worden tot aan de prachtige showhond die door een goede "core" een stabiele lichaamsuitstraling krijgt en durft te laten zien.

Madeleine stelt van te voren een plan op geschikt voor de leeftijd en kwaliteiten van jouw hond. Er worden kleine stapjes genomen zodat iedere hond op zijn niveau kan deelnemen. Hierdoor is de workshop geschikt voor iedereen en honden van alle leeftijden. Er komt veel leuks aan bod tijdens deze workshop.

Deze workshop wordt gegeven door heel Nederland. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende mogelijkheid. Inschrijven kan hier. Vooraf inschrijven is verplicht.

Liever zelf aan de gang? 

Wil je specifiek een kant van sport op? Of een extra goed begin maken met jouw hond? Vind je het fijner om centraal staan en volle aandacht ontvangen? 
Hiervoor zijn onze privé lessen zeker geschikt.
  

Bij onze privélessen draait alles om uw hond en zijn unieke behoeften. De privélessen bieden nog meer persoonlijke begeleiding dan reguliere lessen. 

We zullen nauw met je samenwerken om een trainingsprogramma op maat te ontwikkelen dat past bij de specifieke doelen en uitdagingen van jouw hond. Of het nu gaat om het aanleren van basiscommando's, het omgaan met sport gerelateerde problemen of het trainen voor specifieke taken, bij het volgen van privélessen is heel veel mogelijk. 

Wil je de nadruk leggen op een maatschappelijk vriendelijke hond? Ook dan bieden privélessen een goede uitkomst. 

De lessen worden op afspraak gegeven. Dagen en tijden kunnen afwisselen. Een priveles van een uur kost 35,00 euro.

IInschrijven kan hier. Vooraf inschrijven is verplicht.

Klaar om te beginnen? Selecteer een van onze speciaal ontworpen programma's voor honden!

Word vandaag nog lid van MiAmici en ontdek de vreugde van een goed opgevoede en gelukkige hond. Samen zullen we het volledige potentieel van uw hond ontsluiten en een harmonieuze band creëren op basis van vertrouwen, respect en duidelijke communicatie.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze trainingsprogramma's, lesroosters en inschrijvingsprocedures. Laat ons u begeleiden op deze transformerende reis naar een welgemanierde en tevreden hondengenoot. Bij MiAmici geloven we dat training verder gaat dan gehoorzaamheid - het gaat om het opbouwen van een levenslange samenwerking die is geworteld in liefde en begrip.

Doe mee en ervaar de transformerende kracht van positieve trainingsmethodes. Samen maken we de weg vrij voor een harmonieus en bevredigend leven met je geliefde trouwe viervoeter.
Vooraf inschrijven is verplicht.

Brenda den Ouden met DJ

"MiAmici levert een totaalpakket voor een gezonde, sportieve en blije hond en dat geldt dan meteen ook voor de baasjes!"

Jill Klein met Abby

"Ontzettend leerzame lessen. Duidelijke uitleg en terugkoppeling zorgt voor het juist kunnen uitvoeren van oefeningen. Ik kijk uit naar de lessen."

Ellen Schreurs met Lana en Janou

"Geeft leuke en gezellige lessen. Madeleine weet me altijd te helpen. De oefeningen zijn altijd heel leuk en krijg er heel veel positieve feedback op."