Persoonlijke coaching met Madeleine

Wil je een fijne en vriendelijke hond? Of heb je specifieke eisen en wil je graag een sporthond in goede conditie? MiAmici kan je hiermee helpen. Wij bieden één-op-één lessen aan waarin jij centraal sta

De kracht van één op één

Meest effectieve trainingsvorm doordat je één op één begeleiding en individuele aandacht krijgt. Jij en jouw hond hebben altijd 100% persoonlijke aandacht van mij. 

Aangepast op jouw levensstijl

Jij en jouw hond staan centraal. Ik maak speciaal voor jou en jouw hond een eigen programma, compleet gebaseerd op jullie levensstijl, sportactiviteit en doelen. Van maatschappelijk vriendelijke pup tot actieve sporthond.

Stok achter de deur

Ik help je en begeleid je om struikelbrokken te overwinnen. Ik help je met kleinere stapjes zodat jouw hond het gemakkelijk kan ervaren. We doen het samen.

Voor elke hond voor elke baas

Voedingsleer, bewegingsleer, leerprocessen het is allemaal niet makkelijk. Laat mij daar maar druk over maken, zodat jij de focus op jouw doel houdt.

Zie, voel en ervaar resultaat

Merk dat jouw hond meer kracht heeft, fitter is en zich fijner en zekerder voelt. Wordt een betere team samen en ervaar het resultaat.

Betaalbaar en 100% gegarandeerd

Persoonlijke coaching is eindelijk betaalbaar en het werkt simpelweg. Begin vandaag nog aan een gezonde levensstijl voor jouw hond.

Brenda den Ouden met DJ

"MiAmici levert een totaalpakket voor een gezonde, sportieve en blije hond en dat geldt dan meteen ook voor de baasjes!"

Jill Klein met Abby

"Ontzettend leerzame lessen. Duidelijke uitleg en terugkoppeling zorgt voor het juist kunnen uitvoeren van oefeningen."

Ellen Schreurs met Lana en Janou

"Geeft leuke en gezellige coaching. Ze weet me altijd te helpen. De oefeningen zijn altijd heel leuk en krijg er heel veel positieve feedback op."

Zeg 'Ja' voor jouw hond

Kies voor Privélessen: 
- Ervaar de kracht van tijd voor jou en jouw hond
- Volop motivatie en aanmoediging
- Interactief en duurzaam
- Bewezen de meest effectiefste communicatie

Kies voor begeleiding op afstand:
- Voor iedereen en overal toegankelijk
- Ontvang feedback op ingestuurde filmpjes
- Train wanneer het jouw uitkomt
- Elke 3 weken telefonische contactmomenten

Ja, bel me op met meer informatie