De Blafblog van Harley en Clooney

Wie kent ze nou eigenlijk al niet? Harley en Clooney. De twee Welsh Corgi Cardigans van Nathalie Hoeppermans. Ze zijn enorm fit en super leuk!

Harley en Clooney zijn als het ware twee grote honden in een kleine hondenlichaam. De korte pootjes van ze maken samen met onze ambassadeur Nathalie Hoeppermans vele kilometers. Van lange vakantie wandelingen in verre landen naar Obedience wedstrijden (en gewoon mee doen aan het Nederlands Kampioenschap FCI Obedience klasse 1, hoe tof is dit!) Ze komen zowat overal in Nederland en het buitenland.


Harley en Clooney zijn echte voorbeelden van harde werkers van het ras. Ze zijn aardig, pittig, leuk, grappig en een tikkeltje eigenwijs. In een woord gewoon G-E-W-E-L-D-I-G.
Dit tikkeltje eigenwijsheid kan ik persoonlijk altijd erg waarderen van een hond. Dit prikkelt de handler namelijk nog meer om de training te blijven evalueren en bij te sturen. Het streven van een optimale training en de behaalde resultaten op wedstrijden zijn een drive voor je om te blijven werken. Hierdoor haal je echt het beste uit de training en uit de combinatie. Deze drive herken ik ook in Nathalie wanneer ze komt voor de Balans en Coördinatie trainingen die wij aan onze ambassadeurs geven. Samen met de supplementen geeft dit de puntjes op de spreekwoordelijke “i” en zorgt ervoor dat Harley en Clooney nog fitter worden.

Wij kunnen uren praten en trainen. Ze zijn gewoon zo leuk dat wij van MiAmici hebben besloten dat we Harley en Clooney bij ons willen houden… Okee, vooruit dan. De echte mogen we helaas niet meenemen naar onze beurzen (sorry, we proberen het echt!) maar ze staan wel op onze prachtige banner die we wel meenemen naar onze beurzen, stands en sponsorwedstrijden. En bijna altijd is het wel zover, de bekendheid van Harley en Clooney komt naar boven in de menigte voor de kraam. Een stem uit de menigte die spontaan roept: ‘Dat zijn ze!!’ Er wordt een foto gemaakt van de banner samen met een van de vele hondenvrienden die Harley en Clooney hebben.

Wil jij ook een beetje mee gaan genieten van Harley en Clooney? Dat kan! Maak dan in December 2019 een foto van jouw hond met Harley en Clooney (vraag Nathalie ook even), of van jouw hond en de banner (bij gebrek aan de werkelijke Harley en Clooney) en post dit op onze facebookpagina met #MiAmici #HarleyenClooney #workingcardi, stuur ons jouw email adres door, en ontvang een kortingscode voor jouw volgende online aankoop.